Home Ervaringen Limburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnosten-limburg.nl


  Paragnosten uit Limburg kijken in de kaarten en beantwoorden uw levensvragen
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Alex
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Limburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Limburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Limburg.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnosten-limburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Limburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Wat een mooie en helder consult zo duidelijk hoefde niet veel te zeggen. U kwam direct tot de kern en er is mij veel duidelijk geworden en inzichten gekregen dank je wel Alex een aanrader voor deze lijn !




Ervaring van Paula met paragnost Alex   Ervaring van Paula met paragnost Alex   Ervaring van Paula geplaatst op 3 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Wat een geweldige man. Zeer professioneel.! Goed met aanvoelen. Geen onnodige tijdverlies. Gelijk gericht op het onderwerp.! Geen sprookjes, maar wat er echt afspeelt en gaat afspelen.! Goed met tijd ook. Dankjewel Alex, in deze moeilijke tijd heb ik veel aan je gehad.!

Liefs S.




Ervaring van S. met paragnost Alex   Ervaring van S. met paragnost Alex   Ervaring van S. geplaatst op 3 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Hoi Medium Alex,
ik belde je 2 weken geleden,met de vraag of mijn vriend terug bij mij zou komen.
Jij vertelde, dat hij inmiddels een nieuwe vriendin had en dat ik het los moest laten.
Je had gelijk vorige week heeft hij dit aan mij verteld. Vond het wel pittig, maar ik weet dat ik het nu los kan laten.
Warme groet Ria




Ervaring van Ria met paragnost Alex   Ervaring van Ria met paragnost Alex   Ervaring van Ria geplaatst op 24 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Heel erg versteld, van wat Alex vertelde. En kan alleen maar zeggen
Wauw, wauw, wauw. Dank u wel!
(Heb je daarstraks gebeld)





Ervaring van M met paragnost Alex   Ervaring van M met paragnost Alex   Ervaring van M geplaatst op 13 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Ik sta ervan versteld hoe deze man mensen beschrijft zonder voorgaande informatie. Hij liet me zien wat ik wel en niet kon verwachten. Dat heeft me inzicht en rust gegeven, waarvoor dank.




Ervaring van Lies met paragnost Alex   Ervaring van Lies met paragnost Alex   Ervaring van Lies geplaatst op 11 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Dag medium Alex,
bedankt voor je mooie en duidelijke kaartlegging het heeft mij een steun in de rug gegeven.
Hartelijke groet Lea.




Ervaring van Lea Kuiper met paragnost Alex   Ervaring van Lea Kuiper met paragnost Alex   Ervaring van Lea Kuiper geplaatst op 6 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  hi Alex
vorige week belde ik over mijn vriendin, je zei dat ze voor 1 oktober terug zou komen en het weer met me wil gaan proberen. Helemaal gelijk !!!




Ervaring van Paul met paragnost Alex   Ervaring van Paul met paragnost Alex   Ervaring van Paul geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Heel erg versteld hoe gedetailleerd deze meneer iemand kon beschrijven tot karakter eigenschappen en gewoontes zonder zelfs een naam te horen. heel erg sterk. sorry dat de lijn uitviel ik bel volgende keer met de vaste lijn. ciao ciao




Ervaring van anoniempje met paragnost Alex   Ervaring van anoniempje met paragnost Alex   Ervaring van anoniempje geplaatst op 20 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Heel erg versteld hoe gedetailleerd deze meneer iemand kon beschrijven tot karakter eigenschappen en gewoontes zonder zelfs een naam te horen heel erg sterk. sorry dat de lijn uitviel ik bel volgende keer met de vaste lijn. ciao ciao




Ervaring van anoniempje met paragnost Alex   Ervaring van anoniempje met paragnost Alex   Ervaring van anoniempje geplaatst op 20 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Dank je wel voor je super leuke gesprek. Hou je op de hoogte over de verkoop van mijn paard in november. En ook of ik ander werk vind.
Xx.




Ervaring van Ingrid met paragnost Alex   Ervaring van Ingrid met paragnost Alex   Ervaring van Ingrid geplaatst op 20 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Hoi Alex,
je voorspelde, dat ik de baan zou krijgen die ik zo graag wilde kreeg vandaag bericht dat ik ben aangenomen super.

groetjes Renate




Ervaring van Renate met paragnost Alex   Ervaring van Renate met paragnost Alex   Ervaring van Renate geplaatst op 15 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Hoi Alex bedankt voor je fijne en heldere consult heb er veel aangehad en kan jou zeker aanbevelen,
hartelijke groet Roy




Ervaring van Roy met paragnost Alex   Ervaring van Roy met paragnost Alex   Ervaring van Roy geplaatst op 8 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Spot on Alex.Jammer dat mijn credits op waren.
Ik ga je zeker nog eens bellen.




Ervaring van Esmeralda  met paragnost Alex   Ervaring van Esmeralda  met paragnost Alex   Ervaring van Esmeralda geplaatst op 8 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Spot on Alex! Ik ga je zeker nog eens bellen.




Ervaring van Esmeralda  met paragnost Alex   Ervaring van Esmeralda  met paragnost Alex   Ervaring van Esmeralda geplaatst op 8 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Lieve mensen,

hierbij laat ik jullie weten, dat ik ben gestopt met mijn werkzaamheden op de bellijn. Er is nu iets anders op mijn pad gekomen en dit pad ga ik verder volgen.
Ik wil al mijn bellers vooral de vaste mensen bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen. het ga jullie goed.

warme groet Alex.




Ervaring van Medium Alex met paragnost Alex   Ervaring van Medium Alex met paragnost Alex   Ervaring van Medium Alex geplaatst op 5 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Beste Alex, je voorspelde dat het weer goed zou komen met mijn vriendin en je had gelijk. Dank voor het fijne consult. Hartelijke groet Richard.




Ervaring van richard met paragnost Alex   Ervaring van richard met paragnost Alex   Ervaring van richard geplaatst op 5 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  hallo Medium Alex,

wou je vertellen, dat mijn ex zelf weer contact met mij heeft opgenomen en we weer bij elkaar zijn, precies zoals je voorspelt had,je zei toen begin april en dat kwam uit.

met vriendelijke groet, Marcella.




Ervaring van Marcella met paragnost Alex   Ervaring van Marcella met paragnost Alex   Ervaring van Marcella geplaatst op 7 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Super kort gesprek meteen raak moeite waard.




Ervaring van Nicole met paragnost Alex   Ervaring van Nicole met paragnost Alex   Ervaring van Nicole geplaatst op 3 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Beste Alex, fantastisch hoe u datgene omschreef wat nog gaat plaats vinden.
Je bent een kei.
Hartelijk dank.
Ik raad iedereen aan om eens met jou contact op te nemen.




Ervaring van Anja met paragnost Alex   Ervaring van Anja met paragnost Alex   Ervaring van Anja geplaatst op 13 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Hallo medium Alex,

uw voorspelling kwam uit mijn vriend is weer bij me terug en het gaat goed.

met vriendelijke groeten,
Christa.




Ervaring van christa met paragnost Alex   Ervaring van christa met paragnost Alex   Ervaring van christa geplaatst op 15 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Hoi Medium Alex,

U voorspelde dat ons huis in de 1e week van januari zou worden verkocht en dat gebeurde .
we zijn zo blij

groeten van Hilda.




Ervaring van Hilda met paragnost Alex   Ervaring van Hilda met paragnost Alex   Ervaring van Hilda geplaatst op 5 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Alex is een aanrader. Eerlijk, zuiver en realistisch. Zijn voorspellingen komen uit. Ben benieuwd naar het voorjaar.




Ervaring van Sel met paragnost Alex   Ervaring van Sel met paragnost Alex   Ervaring van Sel geplaatst op 3 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Hoi Alex,

je voorspelde,dat mijn ex en ik in december weer bij elkaar zouden komen en dat is gebeurd,ben zo blij.
bedankt voor je voorspelling,

groet van Nellie.




Ervaring van nellie met paragnost Alex   Ervaring van nellie met paragnost Alex   Ervaring van nellie geplaatst op 4 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Een mooi consult gehad van deze man. Is snel en duidelijk, ook als iets nog niet zeker is, zal hij het zeggen. Dit omdat dingen nog iets te vroeg zijn. Maar wat me blij maakt is dat er deze maand nog contact komt. Ben benieuwd en laat het jou nog wel weten .




Ervaring van Blije beller met paragnost Alex   Ervaring van Blije beller met paragnost Alex   Ervaring van Blije beller geplaatst op 22 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Hallo Medium Alex, je voorspelde dat ik in november een baan zou krijgen bij een transportbedrijf.
Ik wou je even laten weten, dat dit is uitgekomen.

Vriendelijke groet Henk.




Ervaring van Henk met paragnost Alex   Ervaring van Henk met paragnost Alex   Ervaring van Henk geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Beste Alex,

Ik heb je vandaag gesproken. En wat kan je de situatie ontzettend goed aanvoelen en mensen heel goed omschrijven. Echt super knap. Je bent ook heel fijn om mee te kunnen praten.

Dankjewel. En ik zal nog wel eens van me laten horen.

Groetjes,
Karin.




Ervaring van Karin met paragnost Alex   Ervaring van Karin met paragnost Alex   Ervaring van Karin geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Ik heb op 6 nov een mooi consult gekregen van Alex. Alvast bedankt Alex tot de volgende keer .




Ervaring van Marianne met paragnost Alex   Ervaring van Marianne met paragnost Alex   Ervaring van Marianne geplaatst op 6 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Beste medium Alex, bedankt voor je heldere en duidelijk antwoorden no nonsense direct to the point. Thanks Nicole.




Ervaring van Nicole met paragnost Alex   Ervaring van Nicole met paragnost Alex   Ervaring van Nicole geplaatst op 10 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Heel goede consulent, duidelijke antwoorden en inzichtelijk in de vragen die ik had. Echt een aanrader.




Ervaring van Petronella met paragnost Alex   Ervaring van Petronella met paragnost Alex   Ervaring van Petronella geplaatst op 9 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Beste Alex,

bedankt voor jouw heldere en fijne consult,ik heb er veel aan gehad.

Groet Ruben.




Ervaring van Ruben met paragnost Alex   Ervaring van Ruben met paragnost Alex   Ervaring van Ruben geplaatst op 7 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Dag Alex, ik wilde even aan jou melden, dat je voorspelling is uitgekomen. Ons huis is verkocht, je zei dat het medio juni zou gebeuren top. Groeten van Edith.




Ervaring van Edith met paragnost Alex   Ervaring van Edith met paragnost Alex   Ervaring van Edith geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Hallo Alex, je voorspelde dat ik een lening zou krijgen om voor mezelf te gaan beginnen. Het is gelukt. Vriendelijke groet Hans.




Ervaring van Hans met paragnost Alex   Ervaring van Hans met paragnost Alex   Ervaring van Hans geplaatst op 4 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Hoi Alex, ik belde je over mijn verloren zilveren horloge. Je zei toen dat ik goed in de garage moest kijken en het klopt ik heb hem gevonden, top. Groeten van Rita.




Ervaring van Erica met paragnost Alex   Ervaring van Erica met paragnost Alex   Ervaring van Erica geplaatst op 6 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Hoi Alex

je vertelde me,dat ik eind april bericht zou krijgen over een nieuwe huurwoning,dat is gisteren gebeurd .

vriendelijke groet Laura.




Ervaring van Laura met paragnost Alex   Ervaring van Laura met paragnost Alex   Ervaring van Laura geplaatst op 26 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Beste Alex, je vertelde me dat mijn huis in april zou worden verkocht en het is gebeurd. Bedankt voor je fijne consult. Met vriendelijke groeten, Ruud.




Ervaring van Ruud met paragnost Alex   Ervaring van Ruud met paragnost Alex   Ervaring van Ruud geplaatst op 9 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnosten-limburg.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnosten-limburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnosten-limburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnosten-limburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden