Home Ervaringen Limburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnosten-limburg.nl


  Paragnosten uit Limburg kijken in de kaarten en beantwoorden uw levensvragen
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Gazali
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Limburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Limburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Limburg.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnosten-limburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Limburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Wat een ontzettend lieve man hij is heel duidelijk, begripvol en een goed luisterend oor.
Had nog wel uren kunnen doorpraten Zeker een aanrader en tot de volgende.




Ervaring van Els met paragnost Gazali   Ervaring van Els met paragnost Gazali   Ervaring van Els geplaatst op 3 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Gazali is Cristal Clear . Veel inzichten verkregen gisteren door de heldere grappige manier waarop jij de zaken verwoordt. Je bent een mooi mens. Grtjes E




Ervaring van Eden met paragnost Gazali   Ervaring van Eden met paragnost Gazali   Ervaring van Eden geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Lieve Gazali, een gesprek met jou heeft mij er weer bovenop geholpen. gaat weer goed met mij.
je hoort mij zeker nog.





Ervaring van Lot met paragnost Gazali   Ervaring van Lot met paragnost Gazali   Ervaring van Lot geplaatst op 20 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Gazali bel ik al een tijdje ivm met mijn vriend, zelf had ik er geen vertrouwen in. We zijn nu met vakantie en we gaan trouwen ik ben over the moon. 1000 procent een aanrader!




Ervaring van Naomi met paragnost Gazali   Ervaring van Naomi met paragnost Gazali   Ervaring van Naomi geplaatst op 16 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Wauw! Wat een mooi gesprek gehad met Gazali. De verbinding viel helaas weg maar ik ga hem zeker nog eens bellen. Hij is echt spot on in wat hij doorkrijgt en heel duidelijk in zijn voorspellingen.




Ervaring van Es met paragnost Gazali   Ervaring van Es met paragnost Gazali   Ervaring van Es geplaatst op 7 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Wat een goed medium en een fijne positieve man. Alles klopt je inzichten en de tools die je geeft zijn echt heel goed. Je hebt het elke keer bij het rechte eind.

Groetjes van Miranda




Ervaring van Miranda met paragnost Gazali   Ervaring van Miranda met paragnost Gazali   Ervaring van Miranda geplaatst op 6 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Gazali je haalde alles naar boven. het was ongelooflijk zo zuiver en zo puur. het was een verhelderend gesprek. tot snel grtjes S




Ervaring van Sara met paragnost Gazali   Ervaring van Sara met paragnost Gazali   Ervaring van Sara geplaatst op 5 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Gazali wist mij precies te vertellen wat er speelt en wat daar de oorzaak van is. Bedankt Gazali, je bent een uitstekend medium, heel duidelijk en zeer goede consult gehad. Alvast bedankt en als er nieuws komt laat ik het je zeker weten. - Mara




Ervaring van Mara met paragnost Gazali   Ervaring van Mara met paragnost Gazali   Ervaring van Mara geplaatst op 1 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Gazali, je bent gewoon super goed. Je geeft altijd zoveel meer inzichten in mijn leven en toekomst. Bedankt voor de tips en de heldere uitleg. Ik hoor u zeker terug .




Ervaring van Sophie met paragnost Gazali   Ervaring van Sophie met paragnost Gazali   Ervaring van Sophie geplaatst op 1 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Gazali is een fijne gesprekspartner en een heel zuiver medium en geeft me ontzettend veel kracht advies en daarbij horende oplossingen waar je echt iets aan hebt. Dankzij jou sta ik weer volledig in me kracht.
Tot gauw.




Ervaring van Els met paragnost Gazali   Ervaring van Els met paragnost Gazali   Ervaring van Els geplaatst op 29 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Dankjewel voor het prachtige consult,
het klopt allemaal helder verwoord over verschillende onderwerpen.
Dit geeft me rust, energie en duidelijkheid
En kom zeker bij je terug!!




Ervaring van Els met paragnost Gazali   Ervaring van Els met paragnost Gazali   Ervaring van Els geplaatst op 20 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Lieve Gazali. Je had gelijk over Rob. Dank je wel voor alles en tot hoors. Hannie uit L.




Ervaring van Hannie met paragnost Gazali   Ervaring van Hannie met paragnost Gazali   Ervaring van Hannie geplaatst op 19 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Lieze Gazali. Zoals je vol bleef houden dat ik hem weer plotseling zou gaan zien. Jij hield voet bij stuk. Veel liefs Norah




Ervaring van Norah met paragnost Gazali   Ervaring van Norah met paragnost Gazali   Ervaring van Norah geplaatst op 15 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Gazali is heel duidelijk, prettig om met hem een gesprek te voeren. Hij is echt heel goed in wat hij doorkrijgt wat een aanwinst.




Ervaring van Vanessa met paragnost Gazali   Ervaring van Vanessa met paragnost Gazali   Ervaring van Vanessa geplaatst op 6 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Fantastische man. Zeer vriendelijk en heeft mij in mijn kracht gezet. In tegenstelling tot vele anderen hier geeft hij details. En is zeer begripvol en zonder voor oordelen. Hij is 1 van de beste hier.




Ervaring van Sarah met paragnost Gazali   Ervaring van Sarah met paragnost Gazali   Ervaring van Sarah geplaatst op 1 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Mijn moeder raadde mij aan om jou te bellen, ik was enorm sceptisch achteraf gezien heb ik er veel vertrouwen in gekregen. Gazali is oprecht en betrouwbaar en een goede vriend om mee te bellen. Hij geeft heel veel inzichten en zijn voorspellingen zijn uitgekomen.
Enorm bedankt voor je hulp en zal je zeker weer terug bellen, veel liefst van Michelle.




Ervaring van Michelle met paragnost Gazali   Ervaring van Michelle met paragnost Gazali   Ervaring van Michelle geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Gazali heeft weer eens gelijk gehad. ik geloofde je niet, maar je voorspelling is uitgekomen.
JE blijkt dus echt een aanrader om te bellen.




Ervaring van Bert met paragnost Gazali   Ervaring van Bert met paragnost Gazali   Ervaring van Bert geplaatst op 22 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Pure zuiverheid
Dankbaar
Liefs vanuit mijn hart naar jou. Thanks Gazali voor de heldere en positieve gesprekken. Ik waardeer het enorm en het helpt mij om mijn rust te bewaren. Liefs x.




Ervaring van Frits met paragnost Gazali   Ervaring van Frits met paragnost Gazali   Ervaring van Frits geplaatst op 15 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Bedankt voor het waardevolle gesprek je bent een engel met veel talent.
Vol vertrouwen ga ik het aan en spreek je snel weer.
Ik zou vele aanbevelen Gazali eens te bellen.
Liefs Jose




Ervaring van Jose met paragnost Gazali   Ervaring van Jose met paragnost Gazali   Ervaring van Jose geplaatst op 14 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Gazali, je bent een topper . Je sleurt mij overal doorheen . Ik weet niet wat ik zonder jouw oprechte steun zou moeten . Naar mijn mening ben jij de beste . Voor mij ben je en blijf je mijn nummer 1 .
Jouw vaste klantje Marijke.




Ervaring van Marijke met paragnost Gazali   Ervaring van Marijke met paragnost Gazali   Ervaring van Marijke geplaatst op 13 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Gazali voelt de zaken perfect aan. Bedankt voor je inzichten.




Ervaring van Camille met paragnost Gazali   Ervaring van Camille met paragnost Gazali   Ervaring van Camille geplaatst op 6 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Zodra er een voorspelling zou uitkomen dan zou ik een bericht achterlaten, ik ben onder de indruk.
Twijfel niet, bellen zou ik zeggen.




Ervaring van Denise met paragnost Gazali   Ervaring van Denise met paragnost Gazali   Ervaring van Denise geplaatst op 4 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Gazali is TOP. Dank voor alle inzichten en dat op zich geeft me zo'n kracht. Ik hoop je nog lang en veel te mogen spreken, heel veel liefs.




Ervaring van Rob met paragnost Gazali   Ervaring van Rob met paragnost Gazali   Ervaring van Rob geplaatst op 30 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Bedankt voor al je geduld en luisterend oor en al je geweldige tips, zonder jou had ik het niet kunnen weten. Je bent een top medium en een uniek mooi mens.




Ervaring van Wendy met paragnost Gazali   Ervaring van Wendy met paragnost Gazali   Ervaring van Wendy geplaatst op 28 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Aangenaam verrast, Gazali vertelt op een rustige manier wat hij aanvoelt doorkrijgt, zijn omschrijving van mijn relatie was correct.
Ik bel zeker nog terug.




Ervaring van Hilde  met paragnost Gazali   Ervaring van Hilde  met paragnost Gazali   Ervaring van Hilde geplaatst op 27 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Beste Gazali als eerst wil ik je bedanken voor alle eerlijke antwoorden, het was een heel mooi consult het heeft mij heel goed gedaan, en kan er weer tegen aan.
Je bent een topper en ik zal je zeker weer bellen Gazali is een aanrader!




Ervaring van Jackie met paragnost Gazali   Ervaring van Jackie met paragnost Gazali   Ervaring van Jackie geplaatst op 20 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Een loepzuiver medium. Integer en sympathiek. Oordeelt niet. Bedankt Gazali.




Ervaring van Peter  met paragnost Gazali   Ervaring van Peter  met paragnost Gazali   Ervaring van Peter geplaatst op 9 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Hallo Gazali,
Eerst dacht ik altijd het zal wel, en hoppa een voorspelling die uit komt. Jij bent bizar goed met je voorspellingen ik ben er van overtuigd. Het waren hele leuke gesprekken, het is heel fijn om met je te praten je bent een warm en eerlijk persoon die zijn werkt met liefde uitvoert.




Ervaring van Tamara met paragnost Gazali   Ervaring van Tamara met paragnost Gazali   Ervaring van Tamara geplaatst op 3 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Wat ik een goed consult heb ik van je mogen ontvangen.
Top helderziende. Bellen zou ik zeggen.

Groetjes Shanna.




Ervaring van Shanna met paragnost Gazali   Ervaring van Shanna met paragnost Gazali   Ervaring van Shanna geplaatst op 1 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Hoi Gazali. Wij hebben mekaar een tijdje geleden gesproken via telefoon. Ik heb je advies ter harte genomen. Bedankt voor het fijne gesprek, ik had er heel veel aan.




Ervaring van Dian met paragnost Gazali   Ervaring van Dian met paragnost Gazali   Ervaring van Dian geplaatst op 29 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Gazali

Jij ben TOP.
Het is gebeurd zoals jij hebt voorspeld. jij wist zoveel te vertellen - alles klopt. Dank je wel.




Ervaring van Jean met paragnost Gazali   Ervaring van Jean met paragnost Gazali   Ervaring van Jean geplaatst op 25 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Het was een goede reading. ik voel mij op en top geholpen. Gazali is duidelijk, betrouwbaar geeft goed advies, heeft humor, en is giga begaafd. Wat bof ik toch, dat ik jouw hier heb mogen ontdekken.




Ervaring van Sabrina met paragnost Gazali   Ervaring van Sabrina met paragnost Gazali   Ervaring van Sabrina geplaatst op 24 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  En ja hoor, vannacht een berichtje ontvangen. Ik laat het je weten als ik die job binnen heb. Wat ben je goed.




Ervaring van Merlijn met paragnost Gazali   Ervaring van Merlijn met paragnost Gazali   Ervaring van Merlijn geplaatst op 22 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Beste Gazali

Ik spreek je al jaren tot de dag van vandaag is alles uitgekomen. Je geeft mij ontzettend veel rust en een positieve kijk in het leven. Je verwoord alles zoals ik dat voel, en door de jaren heen ben ik een grote fan van jou geworden. Bedankt voor al het goede hulp en tot snel.




Ervaring van Lies met paragnost Gazali   Ervaring van Lies met paragnost Gazali   Ervaring van Lies geplaatst op 11 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Lieve Gazali,

Ik heb met jou altijd hele fijne gesprekken.
Je bent een geweldig persoon waar ik me bij thuis voel.
Je voorziet van goede adviezen,
door jou krijg ik zoveel meer inzichten.
En wat je over E zei, dat is uitgekomen,
dat heb je heel goed gezien.
Engel je zult mij altijd terug horen.




Ervaring van Es met paragnost Gazali   Ervaring van Es met paragnost Gazali   Ervaring van Es geplaatst op 27 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnosten-limburg.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnosten-limburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnosten-limburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnosten-limburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden