Home Ervaringen Limburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnosten-limburg.nl


  Paragnosten uit Limburg kijken in de kaarten en beantwoorden uw levensvragen
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Malie
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Limburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Limburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Limburg.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnosten-limburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Limburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Dag Malie, dank voor de steun, de eerlijkheid, u bent een gouden vrouw. Ik zal zeker trachten minder onzeker te zijn met uw wijze raadgevingen zal me dat wel lukken. Na met u gepraat te hebben voel ik mij veel beter, dank u van harte lieve Malie.




Ervaring van Marjorie met paragnost Malie   Ervaring van Marjorie met paragnost Malie   Ervaring van Marjorie geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Waaauwieeee, geweldig.
Voelt heel goed aan en is heel correct.
Malie is een geweldige dame en zit altijd juist bij mij.
Groetjes R




Ervaring van Roger met paragnost Malie   Ervaring van Roger met paragnost Malie   Ervaring van Roger geplaatst op 14 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Lieve Malie, ik heb je een paar keer gesproken een tijdje terug en je hebt me toen heel veel verteld. Alles daarvan is uitgekomen precies zoals je het zei. Je bent echt geweldig en ik ben je er dankbaar voor alles. xx Claudia




Ervaring van Claudia met paragnost Malie   Ervaring van Claudia met paragnost Malie   Ervaring van Claudia geplaatst op 7 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Malie, heel erg bedankt. Ik hoop dat er vanuit S verandering komt. En wat u zei klopt wel.
Liefs Jos.




Ervaring van Jos met paragnost Malie   Ervaring van Jos met paragnost Malie   Ervaring van Jos geplaatst op 31 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Hoi Malie, dankjewel voor je eerlijke en duidelijke woorden, ik ben sprakeloos. Liefs Marjorie




Ervaring van Marjorie met paragnost Malie   Ervaring van Marjorie met paragnost Malie   Ervaring van Marjorie geplaatst op 30 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Lieve Malie. Zoals je voorspelde is de uitslag van de intake binnen. Ik mag starten met de opleiding. Nu afwachten op je andere voorspellingen. Je bent echt een topper, lief, duidelijk en vol humor. Liefs, Roos.




Ervaring van Roos met paragnost Malie   Ervaring van Roos met paragnost Malie   Ervaring van Roos geplaatst op 24 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Dag Malie,
Ongelofelijk hoe jij alles weet te vertellen. Verdriet, boosheid, het spirituele je voelt alles heel goed aan. Proficiat. Bedankt voor het mooie consult.
liefs Denise.




Ervaring van Denise met paragnost Malie   Ervaring van Denise met paragnost Malie   Ervaring van Denise geplaatst op 10 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  het was leuk om je te bellen dank je Malie.
Wat zie jij veel, bedankt voor de verwittigingen op het financiele vlak.
xx Jannie




Ervaring van Jannie met paragnost Malie   Ervaring van Jannie met paragnost Malie   Ervaring van Jannie geplaatst op 28 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Hey lieve Malie. Ik wilde je even laten weten hoe het ging zoals beloofd. Ben je niet vergeten hoor, het gaat nog steeds met ups en downs maar voel me vaker beter dan slechter. dank je wel. ik bel je snel weer,
XxJouw voorspelling is uitgekomen. Dank je wel, lieve Malie. Je bent een topper. X.




Ervaring van Astrid met paragnost Malie   Ervaring van Astrid met paragnost Malie   Ervaring van Astrid geplaatst op 8 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Malie ik moet jou zeggen dat jou voorspelling is uitgekomen. Jij zag snelle berichten van me vriend.
Ik vindt jou super goed en ook fijn om mee te praten.
Ik bel jou gauw weer
Lieve groet K.




Ervaring van K met paragnost Malie   Ervaring van K met paragnost Malie   Ervaring van K geplaatst op 28 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Bedankt lieve Malie voor je wijze woorden en voorspellingen. Ik heb er alle vertrouwen in, vorige voorspellingen van jou waren ook uitgekomen ook al was het voor mij niet leuk. Je bent eerlijk en recht door zee en zo moet het. Je bent ook wijs en zet mij aan het denken. je verdient alle sterren. Je bent bovendien ook een lieve vrouw. Ik ga jou advies opvolgen en ik laat jou zeker nog weten als de voorspellingen zijn uitgekomen van S en mijn verhuis. Lieve warme groet K.




Ervaring van K met paragnost Malie   Ervaring van K met paragnost Malie   Ervaring van K geplaatst op 4 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Zo jammer dat de telefoon afsloeg want ik wilde jou nog zo graag bedanken voor deze fijne verduidelijking. Je bent zo een oprechte vrouw. Je bent echt top.




Ervaring van Dominique met paragnost Malie   Ervaring van Dominique met paragnost Malie   Ervaring van Dominique geplaatst op 15 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Een spontaan heel verhelderend en zuiver gesprek. Dankjewel voor de mooie vooruitzichten.




Ervaring van R-aven met paragnost Malie   Ervaring van R-aven met paragnost Malie   Ervaring van R-aven geplaatst op 17 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Beste Mailie,
Wat je een tijdje geleden me voorspelde ivm een contract is uitgekomen. Hartelijk dank voor je aanmoediging.




Ervaring van Anja met paragnost Malie   Ervaring van Anja met paragnost Malie   Ervaring van Anja geplaatst op 2 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Bedankt voor de mooie reading. Het geeft me lucht en ruimte. Liefs, Rose.




Ervaring van Rose met paragnost Malie   Ervaring van Rose met paragnost Malie   Ervaring van Rose geplaatst op 24 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Dankjewel voor je woorden.
Ze deden niet alleen goed om te horen, maar ik zat vol met verbazing. Ik ben benieuwd.




Ervaring van Anoniem met paragnost Malie   Ervaring van Anoniem met paragnost Malie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Beste Malie, ik vind jou echt super, geweldig. Dat je het even weet.
Je voorspellingen over het werk komen altijd uit. Zelfvertrouwen is het eerste geheim van succes.

Dank je wel.

Groetjes Angela.




Ervaring van Angela met paragnost Malie   Ervaring van Angela met paragnost Malie   Ervaring van Angela geplaatst op 8 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Malie heeft vaak gelijk gekregen wat gezegd heeft. dus graag haar benaderen.
Super MEDIUM.




Ervaring van Nathatia met paragnost Malie   Ervaring van Nathatia met paragnost Malie   Ervaring van Nathatia geplaatst op 6 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Beste Malie.
U had wederom gelijk.
Het gegeven advies zal ik ter harte nemen.
Paul.




Ervaring van Paul met paragnost Malie   Ervaring van Paul met paragnost Malie   Ervaring van Paul geplaatst op 3 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Erg duidelijk. Erg overtuigend.




Ervaring van V met paragnost Malie   Ervaring van V met paragnost Malie   Ervaring van V geplaatst op 25 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Een vrouw die je de woorden uit de mond neemt uit de kern van je situatie. Je hoeft haar vrij weinig te vertellen of ze zegt rake dingen. Ik heb veel aan je advies gehad en tot nu toe alles uitgekomen. Tegelijkertijd naar het luisteren geeft haar stem je ook rust. Ik bel je zeker vaker terug.




Ervaring van Stephanie met paragnost Malie   Ervaring van Stephanie met paragnost Malie   Ervaring van Stephanie geplaatst op 8 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Allerliefste Malie, ik ben je heel dankbaar voor het " verhelderend " gesprek. Je bent een super medium, lieve groetjes.




Ervaring van marianne met paragnost Malie   Ervaring van marianne met paragnost Malie   Ervaring van marianne geplaatst op 15 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Ik ervaar de telefoon gesprekken als verhelderend en ze helpt me inzicht te krijgen over hoe het met de planeten eenheidsbewustzijn en dimensies gaat. Ze geeft geen antwoorden maar helpt je de juiste richting op.




Ervaring van marthe met paragnost Malie   Ervaring van marthe met paragnost Malie   Ervaring van marthe geplaatst op 12 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Een heel leuk gesprek gehad. Heel wat verduidelijkt en heeft mij toch een veilig gevoel gegeven over een belangrijke vriendschap.




Ervaring van Sabrina met paragnost Malie   Ervaring van Sabrina met paragnost Malie   Ervaring van Sabrina geplaatst op 29 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Beste Malie, jij bent wel de medium die tot nu toe altijd gelijk heeft gehad in de voorspellingen. Hoe rot en pijnlijk ze ook waren, ik wil je bedanken voor de waarheid.




Ervaring van S met paragnost Malie   Ervaring van S met paragnost Malie   Ervaring van S geplaatst op 30 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Dank u u heeft mij goed advies gegeven en veel hoop. Ik voel me gezien in donkere en lichte kant dus in het gehele hart en in liefde. Dank u voor al uw raad ik heb er heel veel aan. Lieve groet.




Ervaring van Mirjam met paragnost Malie   Ervaring van Mirjam met paragnost Malie   Ervaring van Mirjam geplaatst op 7 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Beste Malie,
Ik heb u vaker gesproken.
Terug kijkende op wat u verteld heeft kan ik zeggen dat diverse dingen zijn uitgekomen.
U vroeg mij wel eens of ik van bepaalde zaken af wist, waarop ik ontkennend reageerde.
Later kwam ik er achter dat u al gezien had wat wij nog niet wisten.
Tevens vertelde u mij dat een persoon een behoorlijke dwarsligger was.
Ook daar had u gelijk in.
Ik zal u zeer zeker weer een keer contanten.
Paul.




Ervaring van Paul met paragnost Malie   Ervaring van Paul met paragnost Malie   Ervaring van Paul geplaatst op 3 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Ik heb laatst met Malie gesproken over de nieuwe baan, ze gaf als enige medium op de lijn aan dat het niks zou worden, ze had helemaal gelijk. Vandaag samen met team leider gesproken en we hebben beide besloten dat ik voor deze functie niet geschikt was maar bood mij een baan aan zodra hij andere opdracht binnen had. Daarom heb ik malie gebeld wat ze bij zag en wacht met smart af op die voorspelling,ook klopt,ook vond ik erg knap dat ze een zwangerschap zag bij mij want ook dat klopte .Bedankt malie.




Ervaring van Anneke met paragnost Malie   Ervaring van Anneke met paragnost Malie   Ervaring van Anneke geplaatst op 2 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Ik had geen beltegoed meer. Ik zal aan mezelf werken en zijn vriendschap aanvaarden. U heeft gelijk malie. Dankjewel. Ik moet stoppen met hopen, hij was heel duidelijk.




Ervaring van Nunu met paragnost Malie   Ervaring van Nunu met paragnost Malie   Ervaring van Nunu geplaatst op 2 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  26 oct met Mevrouw Malie gesproken. Was een fijn gesprek ben benieuwd of ik ooit happy wordt in de liefde. U heeft wat gezegd ik hoop het afwachten maar liefs Anja.




Ervaring van anja met paragnost Malie   Ervaring van anja met paragnost Malie   Ervaring van anja geplaatst op 27 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Ben super benieuwd of het gaat uitkomen.




Ervaring van Jade met paragnost Malie   Ervaring van Jade met paragnost Malie   Ervaring van Jade geplaatst op 25 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Top medium. ook voorspelling nieuwe liefde op korte termijn uitgekomen .dank je wel xxxxx.




Ervaring van Nuray met paragnost Malie   Ervaring van Nuray met paragnost Malie   Ervaring van Nuray geplaatst op 1 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Malie
Je hebt weer gelijk,ben door de sollicitatie heen.
Ben aangenomen.
Super blij.

Groetjes Angela .




Ervaring van Angela met paragnost Malie   Ervaring van Angela met paragnost Malie   Ervaring van Angela geplaatst op 24 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Een ontzettende dank u wel om mij zo goed te helpen. mij terug in mijn kracht te zetten en me heel goed te laten inzien wat ik moet doen.Je bent een heel lieve vrouw en medium.alles wat je zegde klopt als een bus.
Dikke dank u wel en ik wens je ook veel licht ,liefde en kracht toe.




Ervaring van muzikatje met paragnost Malie   Ervaring van muzikatje met paragnost Malie   Ervaring van muzikatje geplaatst op 8 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Malie
  Ervaring met paragnost Malie
  Hallo Mali, ik heb inderdaad de opdracht gekregen zoals u mij heeft aangegeven. Wederom een volledig uitgekomen Reading. Buitengewoon top.




Ervaring van Armand met paragnost Malie   Ervaring van Armand met paragnost Malie   Ervaring van Armand geplaatst op 13 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnosten-limburg.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnosten-limburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnosten-limburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnosten-limburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden