Home Ervaringen Limburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnosten-limburg.nl


  Paragnosten uit Limburg kijken in de kaarten en beantwoorden uw levensvragen
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Sarah
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Limburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Limburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Limburg.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnosten-limburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Limburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarah
  Ervaring met paragnost Sarah
  Wat een mooi en positief consult heb ik van je mogen ontvangen. Ik snap dat je altijd in gesprek bent. Gesprek resoneerde volledig met mijn proces. De laatste loodjes zijn zwaar maar door dit gesprek hou ik weer vertrouwen. Jij snapt als geen ander hoe dit proces verloopt. Je bent een topper. Tot snel .




Ervaring van Anoniempje met paragnost Sarah   Ervaring van Anoniempje met paragnost Sarah   Ervaring van Anoniempje geplaatst op 10 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarah
  Ervaring met paragnost Sarah
  Oprecht bedankt Sarah, met een foto en een minimum aan informatie wist jij onze relatie perfect aan te voelen, je beschreef ons beide met correct inzicht, via mail (een volle pagina) beschreef jij duidelijk wat zich in het verleden tussen ons afspeelde, klopt volledig. Dankjewel voor het duidelijke antwoord op mijn vraag naar de toekomst toe, heb door jouw antwoord veel rust ontvangen en kan de toekomst nu opnieuw vol vertrouwen aan. Respect voor de manier hoe jij een mailconsult aanpakt, kreeg helder en duidelijk antwoord. Veel liefs.




Ervaring van Hilde  met paragnost Sarah   Ervaring van Hilde  met paragnost Sarah   Ervaring van Hilde geplaatst op 6 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarah
  Ervaring met paragnost Sarah
  Wat een mooie consult. No nonsens. Ik hoop echt als het gebeurd ik jou kan bellen om te zeggen, je had gelijk. Bedankt.




Ervaring van Sonia met paragnost Sarah   Ervaring van Sonia met paragnost Sarah   Ervaring van Sonia geplaatst op 5 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarah
  Ervaring met paragnost Sarah
  Wauw , wat een mooi emailconsult heb ik van jou mogen ontvangen. Heel uitgebreid en accuraat. Je zit er boenk op.
Je hebt een heel mooie gave.
Dank je wel.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met paragnost Sarah   Ervaring van Anoniem met paragnost Sarah   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarah
  Ervaring met paragnost Sarah
  Jouw energie en de tijd die je neemt voor een mail consult zijn goud. Al eens eerder heb je het voorspeld hoe het zou gaan verlopen en nu sta ik vol vertrouwen in jouw warme woorden, duidelijke uitleg en inzichten.




Ervaring van Nathalie met paragnost Sarah   Ervaring van Nathalie met paragnost Sarah   Ervaring van Nathalie geplaatst op 25 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarah
  Ervaring met paragnost Sarah
  Heb je eergisteren en vandaag over een situatie gesproken en je had gelijk over hoe het contact zou verlopen in kort tijdsbestek. Aantal dingen zijn al uitgekomen en zo gelopen. Heb je vandaag ook nog even gebeld en kon me vinden in wat je zei. Je kon ook goed mijn diepste verlangen zien, die ik niet uitte. Zegt me genoeg over jou.
Dank je wel topper.




Ervaring van Keyara met paragnost Sarah   Ervaring van Keyara met paragnost Sarah   Ervaring van Keyara geplaatst op 11 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarah
  Ervaring met paragnost Sarah
  Lieve Sarah, ik heb je zojuist voor de 2-de keer gesproken. Ik vind je heel goed, en je geeft vertrouwen en veel positiviteit. Dankjewel Karin xx.




Ervaring van Karin met paragnost Sarah   Ervaring van Karin met paragnost Sarah   Ervaring van Karin geplaatst op 9 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarah
  Ervaring met paragnost Sarah
  Zij is echt de definitie van GEWELDIG. Ze heeft zoveel bevestigd. En ook echt onmiddellijk. Ze is DE helderziende. Wat een powerrrrrrrr. Val haar niet al te veel lastig want wanneer ze online is, wil ik haar niet delen met jullie :( .




Ervaring van Nuria met paragnost Sarah   Ervaring van Nuria met paragnost Sarah   Ervaring van Nuria geplaatst op 3 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarah
  Ervaring met paragnost Sarah
  Lieve Sarah,

Wat heb je gelijk gehad ivm werk. Het ene zou stoppen en er zou direct iets anders in de plaats komen.
Ik hoop je vlug weer te spreken. Ik heb je eea te vertellen en ook nog te vragen.
Je bent een Topper.
Mvg. Lies.




Ervaring van Lies met paragnost Sarah   Ervaring van Lies met paragnost Sarah   Ervaring van Lies geplaatst op 30 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarah
  Ervaring met paragnost Sarah
  Ik hoefde maar een paar woorden uit te spreken. Sarah ziet en weet alles. Maar het allerbelangrijkste is dat ze oplossingen aanreikt. Het was een zeer waardevol gesprek. Ik bel zeker nog terug.




Ervaring van Lies met paragnost Sarah   Ervaring van Lies met paragnost Sarah   Ervaring van Lies geplaatst op 4 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarah
  Ervaring met paragnost Sarah
  Lieve Sarah,

Mijn credits waren op.maar ik wil u via deze weg heel erg bedanken voor uw gesprek. U bent zo n lieve dame. U klonk wat ziek aan uw stem. Heel beterschap toegewenst.
Liefs S.




Ervaring van souad met paragnost Sarah   Ervaring van souad met paragnost Sarah   Ervaring van souad geplaatst op 13 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarah
  Ervaring met paragnost Sarah
  Sorry Sarah me batterij van me telefoon was leeg. Op het moment dat ik je wilde zeggen dat ik weg zou vallen viel ik weg.




Ervaring van Dave met paragnost Sarah   Ervaring van Dave met paragnost Sarah   Ervaring van Dave geplaatst op 6 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarah
  Ervaring met paragnost Sarah
  Lieve Sarah.

enkele weken,maanden geleden had je me telkens gerust gesteld met te zeggen hij komt terug in je leven. Dat is nu gebeurt na 3maand. ik dank je voor telkens de goede raad en de goede gesprekken. je bent een 5+ sterren waard.
veel liefs.
a.




Ervaring van a met paragnost Sarah   Ervaring van a met paragnost Sarah   Ervaring van a geplaatst op 14 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarah
  Ervaring met paragnost Sarah
  Lieve Sarah,Wat ben je goed .leg je de situatie goed uit.Ik vind je een schat.Liefs van Jacq X.




Ervaring van Jacq met paragnost Sarah   Ervaring van Jacq met paragnost Sarah   Ervaring van Jacq geplaatst op 12 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarah
  Ervaring met paragnost Sarah
  Ik heb jou net gesproken. Mijn credits waren op. Ik laat het je nog weten wanneer jouw voorspelling is uitgekomen.




Ervaring van Anoniem met paragnost Sarah   Ervaring van Anoniem met paragnost Sarah   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarah
  Ervaring met paragnost Sarah
  Sarah,
dank je voor je mooi en zuiver consult. Was erg raak en ben benieuwd of de voorspellingen uitkomen. je bent ten zeerste aan te raden.




Ervaring van Juan met paragnost Sarah   Ervaring van Juan met paragnost Sarah   Ervaring van Juan geplaatst op 10 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarah
  Ervaring met paragnost Sarah
  Hey Sarah, zoals beloofd een berichtje. Ik vergeet het altijd maar toch Sarah is zeker aan te bevelen ik spreek haar al jaren en ze heeft het altijd juist. Geeft mij goede inzichten rust en vertrouwen. Alles komt uit . dankjewel Sarah en hopelijk mag ik je nog lang spreken dikke knuffel x.




Ervaring van Anoniem met paragnost Sarah   Ervaring van Anoniem met paragnost Sarah   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarah
  Ervaring met paragnost Sarah
  Lieve Sarah,

ik had een heel mooi en open gesprek met jou vorige vrijdag, Voor mij was het een stukje openbaring, in een zoektocht.
Je had me toen ook gevraagd om jou via hier toch even te laten weten, of ik de opleiding kon starten, helaas kwam daar een "nee" op. ik krabbel ook weer overeind zoals je zei. Je bent een dame die via het gesprek heel sterk overkomt (positief) , die heel goed aanvoelt. mocht je volgende week online staan neem ik zeker nog eens contact op, om even te zien hoe dit verder afloopt.
groetjes
krista.




Ervaring van krista met paragnost Sarah   Ervaring van krista met paragnost Sarah   Ervaring van krista geplaatst op 28 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarah
  Ervaring met paragnost Sarah
  Je bent zo goed. je wist gewoon hoe ik me op dat moment voelde en hoe ik erin stond je wist de situatie goed te omschrijven en je adviezen hebben mij zo goed gedaan dat ik gewoon in tranen uit barsten. Je hebt gelijk ik moet voor mijn zelf gaan kiezen en meer van mezelf gaan houden ik ga je adviezen zeker opvolgen en hoop dat je voorspellingen uitkomen.
Wil je op deze weg nog zeer bedanken voor je steun.
Je hoort zeker nog van me.

Xx laatste avond beller op 30-06.




Ervaring van Je laatste avondbeller die in tranen spatten op 30-06. met paragnost Sarah   Ervaring van Je laatste avondbeller die in tranen spatten op 30-06. met paragnost Sarah   Ervaring van Je laatste avondbeller die in tranen spatten op 30-06. geplaatst op 1 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarah
  Ervaring met paragnost Sarah
  Een prachtig consult heb ik vanavond gehad. Sarah geeft in een korte tijd heel veel informatie, wat ik heel goed kan plaatsen. Zij komt heel betrouwbaar over en daarnaast erg sympathiek. Mensen, een aanrader en Sarah heel erg bedankt.




Ervaring van Jo met paragnost Sarah   Ervaring van Jo met paragnost Sarah   Ervaring van Jo geplaatst op 30 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarah
  Ervaring met paragnost Sarah
  Lieve Sarah. Wat een verademing om even van collega tot collega te praten. Ik ben blij dat ik samen met jou tijdens een diepgaand gesprek de ikea kast in elkaar heb gezet ;-). Mijn puzzel is opgelost en de beelden die ik zelf ook doorkrijg heb ik bevestigd gekregen. Ik laat je na de zomer weten of het "prikje" of de "prikjes" in woorden of anderszins hebben plaatsgevonden. Ik zal dit gesprek nooit meer vergeten. Dank je wel voor je talent en alles wat je door mocht krijgen. Je communiceert het op een hele fijne en objectieve manier.




Ervaring van Prikje met paragnost Sarah   Ervaring van Prikje met paragnost Sarah   Ervaring van Prikje geplaatst op 9 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarah
  Ervaring met paragnost Sarah
  dank je voor je steun en geduld. Je bent heel goed . bedankt daarvoor lieve groeten , Kate.




Ervaring van Kate met paragnost Sarah   Ervaring van Kate met paragnost Sarah   Ervaring van Kate geplaatst op 8 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarah
  Ervaring met paragnost Sarah
  Goede gesprekken met je gehad.
Goede reading die ik heb gehad van je.

Mvg Jozef.




Ervaring van Jozef met paragnost Sarah   Ervaring van Jozef met paragnost Sarah   Ervaring van Jozef geplaatst op 29 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarah
  Ervaring met paragnost Sarah
  Heel fijn om met jou gesproken te hebben. Eerlijk advies.
Voor mij was het een prettig gesprek. Zeker weer bellen. Bo.




Ervaring van Bo met paragnost Sarah   Ervaring van Bo met paragnost Sarah   Ervaring van Bo geplaatst op 29 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarah
  Ervaring met paragnost Sarah
  Bedankt voor je luisterend oor. hoop zo dat je gelijk krijgt. groetjes Rob.




Ervaring van Rob met paragnost Sarah   Ervaring van Rob met paragnost Sarah   Ervaring van Rob geplaatst op 22 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarah
  Ervaring met paragnost Sarah
  Lieve Sarah, heb u zojuist gesproken over mijn ex die ziek is. Ik bel u gauw weer eens terug. Dank u wel. X .




Ervaring van Anoniem met paragnost Sarah   Ervaring van Anoniem met paragnost Sarah   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarah
  Ervaring met paragnost Sarah
  Was van in het begin zeer correct . Een aanrader.

Dikke knuffel. Margret.




Ervaring van Margret met paragnost Sarah   Ervaring van Margret met paragnost Sarah   Ervaring van Margret geplaatst op 18 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarah
  Ervaring met paragnost Sarah
  Sarah, ze is echt een toppertje, .ze blijft bij haar standpunt en veel dingens zijn al uitgekomen. vele groetjes, trouwe klant xx.




Ervaring van anoniem met paragnost Sarah   Ervaring van anoniem met paragnost Sarah   Ervaring van anoniem geplaatst op 10 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarah
  Ervaring met paragnost Sarah
  Beste Sarah,
Bij deze de beloofde getuigenis. Ik had u 18 febr. voor de eerste keer gebeld en u zei met 2/3 weken komt er contact met J. Dat is uitgekomen. Toen was het daarna weer stil. Zondag 19-3 heb ik u voor een 2e keer gebeld en u ziet weer contact komen. Dit keer kon u geen tijd zeggen. Ik wacht het af en zodra er weer contact komt, laat ik het u weten.
U bent een fijn medium en legt met veel geduld uit wat u in uw kaarten ziet. Dank u en ik vind u een aanrader.

Groetjes.




Ervaring van Anoniem met paragnost Sarah   Ervaring van Anoniem met paragnost Sarah   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarah
  Ervaring met paragnost Sarah
  Lieve Sarah

Via dit gastenboek wil ik jou danken van uit mijn hart.
Jou kaart legging was zo bijzonder het heeft me heel goed gedaan
Jij Sarah werkt van uit je hart, dat is van alle kanten te merken Oprecht, eerlijk en ozo zuiver.
Dank, Dank voor alles
.
lieve groet je weet wel, wie de vrouw onder de zon.




Ervaring van M met paragnost Sarah   Ervaring van M met paragnost Sarah   Ervaring van M geplaatst op 19 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarah
  Ervaring met paragnost Sarah
  Dag Sarah,

je bent gewoon top hoe je dingen kan zien. echt een aanrader.

liefs.




Ervaring van kat met paragnost Sarah   Ervaring van kat met paragnost Sarah   Ervaring van kat geplaatst op 18 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarah
  Ervaring met paragnost Sarah
  Lieve Sarah, wat een vlotte dame ben je. Dankjewel voor de duidelijke voorspelling, en je positieve inbreng hierin. Liefs van een beller die jou wist te vertellen over mercurius retrogade ;-).




Ervaring van xx met paragnost Sarah   Ervaring van xx met paragnost Sarah   Ervaring van xx geplaatst op 24 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarah
  Ervaring met paragnost Sarah
  Net met Sarah gesproken, ongelofelijk wat een informatie je krijgt in korte tijd. Verteld aan 1 stuk door hoe alles in elkaar zit. Komt direct tot de kern, heel herkenbaar, heb daarbij mooie voorspellingen gehad. Heb er weer vertrouwen in dat alles goed komt.




Ervaring van Y met paragnost Sarah   Ervaring van Y met paragnost Sarah   Ervaring van Y geplaatst op 24 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarah
  Ervaring met paragnost Sarah
  Spijtig mijn bel krediet was op. Je bent een fijne vrouw en een sterk medium.
Ik heb er veel aan gehad. Ik hoop dat de situatie snel mag veranderen.
bedankt sarah voor je helder consult.
ik blijf er in geloven en hopen groetjes r.




Ervaring van rosita met paragnost Sarah   Ervaring van rosita met paragnost Sarah   Ervaring van rosita geplaatst op 10 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarah
  Ervaring met paragnost Sarah
  Lieve Sarah,
Bedankt voor het gesprek van vandaag, super hoe je de dingen zag zonder dat ik een woord erover zei. Je wist de situatie zuiver te beschrijven. Top.
Ik zal zeker mijn spiritualiteit onderzoeken in de hoop dat ik de medemens in de toekomst kan helpen. Ik hou je zeker op de hoogte. Sterren tekort **************

Liefs Anoniem.




Ervaring van Anoniem met paragnost Sarah   Ervaring van Anoniem met paragnost Sarah   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnosten-limburg.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnosten-limburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnosten-limburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnosten-limburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden